O NAS | KONTAKT | 041 637 727


Z vami že 29 let

Proterm.ic in njeni začetki

Začetek samostojnega delovanja našega podjetja sega v leto 1993, ko je Igor Čurin pričel z dejavnostjo Montaža, vzdrževanje in čiščenje ogrevalnih naprav. Z leti pridobivanja novih izkušenj na področju ogrevalne tehnike in ob rednem izobraževanju, smo podjetje preimenovali v Proterm.ic inštalacije Igor Čurin s.p.

Osnovna dejavnost podjetja Proterm.ic je montaža in vzdrževanje vseh vrst ogrevalnih in hladilnih sistemov, servisiranje oljnih in plinskih gorilnikov, plinskih kotlov, ogrevalnih solarnih sistemov, klima naprav in toplotnih črpalk, regulacij ogrevanja, regulacij za nadzor priprave tople sanitarne vode, kalorimetrije, vgradnje lokalnih prezračevalnih naprav ter zastopanje različnih proizvajalcev termo tehnike kot pooblaščeni serviser. S podjetjem sodelujejo številni pogodbeni partnerji, žena, ki skrbi za računovodski del podjetja ter sin kot podpora pri montaži in koordinaciji z zunanjimi pogodbenimi partnerji različnega profila.

Osnovni podatki

PROTERM.IC Igor Čurin s.p.
Krožna cesta 52
6000 Koper

ID DDV: SI36829030

Tel: 041 637 727
E-mail: info@protermic.si 

Delovni čas:

Pon - Pet: 8:00 - 17:00 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.