O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 7000i W

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 14 kW do 40 KW (odvisno od modela)
Energijska učinkovitost gretja: 93%

Glavne prednosti

  • Zaradi sodobne oblike je idealen za namestitev na vidnem mestu v stanovanju
  • Na voljo v črni ali beli barvi
  • Preprosto krmiljenje in upravljanje
  • Zahteva zelo malo prostora za montažo

Preprosto fascinanten

Condens 7000i W se odlikuje po svojem sodobnem dizajnu, kar dokazuje, da so lahko tudi kotli lepo videti. Ta kotel lahko naročite v elegantni črni ali pa stilski beli barvi.

Preprosto brezhiben

Modularni gorilnik: proizvedeno grelno moč vedno prilagodi trenutni porabi toplotne energije. Modulacijsko področje pokriva od 14 do 100 % maksimalne grelne moči. Tako je mogoče doseči njegovo najvišjo energetsko učinkovitost vse leto.

Kompaktne mere in sodobna oblika

Zahvaljujoč svojim kompaktnim meram zahteva zelo majhen prostor za namestitev. S svojo privlačno obliko obogati notranjost vašega stanovanjskega prostora. Ta naprava je tudi brezhibna rešitev za zahtevno posodobitev sistema centralnega ogrevanja, posebej kadar se namešča na vidnih mestih v bivalnem prostoru.

Preprosto upravljanje

S pomočjo Boschevega pametnega regulatorja in pripadajoče aplikacije je napravo mogoče upravljati prek spleta. Novi regulatorji EMS 2 so vizualno privlačni in prilagojeni tej plinski napravi.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.