O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 7000 W

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 26 kW do 39 kW (Odvisno od modela)
Energijska učinkovitost gretja: 92%

Glavne prednosti

  • Zahvaljujoč posebni izolaciji je delovanje izjemno tiho
  • Preprosto upravljanje prek večfunkcijskega zaslona
  • Za vse vrste stanovanjskih objektov
  • Visok normni izkoristek

Za vse vrste objektov

Condens 7000 W je primeren tako za nove objekte kot tudi pri posodobitvah starejših objektov. Električni priključki so preprosto dostopni s sprednje strani. Zamenjavo naprave je možno preprosto opraviti v nekaj korakih. Aluminijasto-silicijev izmenjevalnik se odlikuje po dobri toplotni prevodnosti, njegovo čiščenje pa je povsem preprosto.

Izjemno tih

Zaradi posebne izolacije je Condens 7000 W skoraj zvočno neprepusten. Velik plus za kakovost bivanja!

Regulirana poraba elektrike

V napravi Condens 7000 W je kondenzacijski sistem najnovejše generacije. In še ena posebnost – regulirana obtočna črpalka. V nasprotju z nereguliranimi črpalkami ogrevalnega sistema, regulirana obtočna črpalka svojo moč samodejno prilagaja moči ogrevanja. Obtočna črpalka v zasebni hiši porablja skoraj 10 % celotne električne energije, zato se takšen prihranek hitro pozna.

Skoraj vsemogočna naprava

Z napravo Condens 7000 W lahko v vsakem trenutku uživate v čisti toploti. Vzporedno pa ga lahko uporabljate za pripravo sanitarne tople vode, kar omogoča integriran pretočni način delovanja. Za še večje udobje sanitarne tople vode lahko Condens 7000 W kombinirate z ločenim bojlerjem za toplo vodo ali pa z Boschevim solarnim sistemom.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.