O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 5000 W

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 63 kw in 95 kW
Energijska učinkovitost gretja: 92%

Glavne prednosti

  • Idealno za oskrbo večjih površin s toploto
  • V kaskadni sistem je mogoče povezati do osem kotlov z enako ali različno grelno močjo
  • Izredno visoka zanesljivost in dolga življenjska doba
  • Izbira je vaša: na voljo sta kotla s toplotno močjo 70 in 100 kW

Kondenzacijska tehnologija Boscheve proizvodnje

Plinski kotel Condens 5000 W osupne z najsodobnejšo kondenzacijsko tehnologijo in kakovostjo blagovne znamke Bosch. Visokokakovostne komponente, uporabljene pri proizvodnji naprave Condens 5000 W, so jamstvo, da se bo energija, vsebovana v plinu, pri njegovem zgorevanju zagotovo v celoti spremenila v toplotno energijo.

Kaskadni sistem, v katerega se lahko združi do osem naprav

V kaskadni sistem se lahko združi do osem naprav Condens 5000 W, če grelna moč samo ene naprave ne bi zadostovala vašim potrebam po toplotni energiji. Tako lahko dosežete skupno grelno moč kaskadnega sistema do 800 kW. Kaskadni sistem je moč izvesti iz različnih verzij naprav ter s tem omogočiti idealno prilagoditev skupne grelne moči.

Energetsko učinkovita obtočna črpalka kot opcijska oprema naprave

Ključna komponenta te naprave je obtočna črpalka energijskega razreda A, katere delovanje je še posebej energetsko varčno, njena montaža pa je izjemno enostavna in hitra. Agregat črpalke je popolnoma toplotno izoliran, kar prispeva k skupni energetski učinkovitosti naprave

Preprosta namestitev, hitro vzdrževanje

Logično zasnovana konstrukcija sistema naprave omogoča hitro namestitev in prihranek pri času namestitve. Zahvaljujoč modularnemu sistemu in vnaprej konfiguriranim enotam je mogoče kaskadni sistem zagnati še posebej hitro in z nizkimi stroški. To prav tako omogoča prihranek časa pri poznejšem vzdrževanju in servisiranju naprave.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.