O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Olio Condens 7000F

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 18 - 48 kW
Energijska učinkovitost gretja: 90%

Glavne prednosti

  • Brezplačna dostava na dom v 3-5 delovnih dneh od prejetja naročila(če je oprema na zalogi).
  • Brezplačen zagon (v ceni ni vključeno elektro kabliranje).
  • Garancija do 5 let (O podaljšanju si lahko preberete tukaj »več«).
  • Najtežje odločitve lahko prepustite usposobljenim strokovnjakom (razvejana servisno-montažerska mreža z več kot 150 poslovnimi partnerji po vsej  Sloveniji). 

Oljni kondenzacijski kotli z najsodobnejšo tehnologijo

Ogrevanje vaših bivalnih prostorov je lahko varčno ne glede na vrsto energenta, ki ga uporabljate. Pomembno je le, kakšen izkoristek energenta lahko doseže vaša ogrevalna naprava. Oljni kondenzacijski kotli Olio Condens OC 7000 F so kotli z visoko učinkovitostjo, ki kljub dragemu energentu zagotavljajo minimalne stroške ogrevanja vašega doma. Za to poskrbi vgrajena najsodobnejša tehnologija, ki vsako kapljico olja izkoristi maksimalno. Prednost oljnih kondenzacijskih kotlov je tudi v popolnoma avtomatskem delovanju in enostavnem upravljanju.

Enostavno in pametno upravljanje

Preko velikega grafičnega zaslona boste lahko svoje nastavitve enostavno in hitro spreminjali. Mení je logično strukturiran, kar dodatno olajša spreminjanje parametrov brez nepotrebnega listanja po uporabniškem priročniku. Oljni kondenzacijski kotel Olio Condens OC 7000 F lahko z dodatnim modulom (doplačilo) krmilite tudi preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika in ga tako upravljate praktično od vsepovsod. 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.