O NAS | KONTAKT | 041 637 727

Klimatske naprave Mitsubishi Electric serija MSZ-EF

Klimatske naprave Mitsubishi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Klimatska naprava MSZ-EF, ki je postala oblikovalsko dovršen del opreme prostora, hkrati zagotavlja varčno klimatizacijo z invertersko kontrolo delovanja, prilagaja moč delovanja glede na potrebe in tako avtomatsko zagotavlja idealno toplotno udobje v manjših bivalnih in delovnih prostorih. Uporablja se tako za hlajenje kot ogrevanje prostorov, saj ohlaja do -10 °C zunanje temperature, ogreva pa do -15 °C.

Upravljanje prek daljinskega upravljalnika je enostavno in zagotavlja popoln nadzor nad vsemi funkcijami delovanja. Vsebuje filter z visoko oksidativno močjo s katerim nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave ter filter s srebrovimi ioni. Klimatske naprave hladilne moči 2.5 in 3.5. kW se lahko upravljajo prek aplikacije MelCloud, medtem ko je potrebno pri modelih hladilne moči 4.2 in 5 KW, za tak način upravljanja ugraditi Wi-fi vmesnik, ki se naroča posebej. Povratek v prijeten prostor tako naredimo popoln.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.