O NAS | KONTAKT | 041 637 727

Klimatske naprave Mitsubishi Electric serija MSZ-AP

Klimatske naprave Mitsubishi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Glavne prednosti

Najboljša odločitev za brezkompromisne uporabnike, ki iščejo primerno ceno ob vrhunski kvaliteti, prihranku energije in ključnih funkcijah udobja.

Kompakten in eleganten dizajn klimatske naprave MSZ-AP, ki se prilega različnim stilom notranje opreme, neslišno delovanje ob najnižji ventilaciji in visoka energijska učinkovitost z možnostjo upravljanja sistema prek tedenskega časovnika so ključne prednosti najnovejšega okolju prijaznega modela.

Lahko jo upravljate v oblaku, prek aplikacije MelCloud, razen modela hladilne moči 2 kW, pri katerem je za tako upravljanje potrebno ugraditi Wi-fi vmesnik, ki se naroča posebej. Filter zraka s srebrovimi ioni je opcijska možnost, omogoča pa nevtralizacijo bakterij, mikroorganizmov, cvetnega praha in drugih alergenov. Z izbiro zunanje enote tipa VGH je ogrevanje zagotovljeno tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah, do -20 °C, zatorej jo lahko uporabljate kot edini vir gretja.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.