O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 7000 WT

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 23 kW
Energijska učinkovitost gretja: 92%

Glavne prednosti

  • Ogrevanje in priprava tople vode v eni napravi
  • Kompaktni 42-litrski plastno polnjeni bojler
  • Maksimalno udobje ogrevanja in minimalne zunanje mere
  • Preprosto krmiljenje prek večfunkcijskega zaslona

Topla voda in ogrevanje v eni napravi

Toplota ogrevanja in največje udobje porabe tople vode v eni sami napravi? Strokovnjaki to imenujejo Condens 7000 WT. Za privlačno zunanjo obliko se skrivajo pomembne tehnične prednosti, ki se nanašajo tudi na akumulacijski plastno polnjeni bojler s prostornino 42 litrov.

Visoko udobje porabe tople vode

Plastno polnjeni bojler ponuja enako udobje porabe tople vode kot običajni 90-litrski bojler. Strokovnjaki temu pravijo: veliko tople vode ob majhni porabi energije in manj potrebnega prostora. Condens 7000 WT po EN 625 vas lahko v 10 minutah oskrbi z 213 litri tople vode.

Dobra slojevitost - velik prihranek

Visoka učinkovitost plastno polnjenih bojlerjev izhaja iz tehnologije plastne akumulacije. Voda se segreva v visoko učinkovitem toplotnem izmenjevalniku, od zgoraj prihaja v bojler in se shranjuje v temperaturnih plasteh. Takšen postopek občutno zniža stroške za pripravo tople vode in zagotavlja večje udobje porabe tople vode, saj temperatura tople vode ostaja zanesljivo konstantna.

Preprosta montaža in kompaktne mere

Z napravo Condens 7000 WT lahko prihranimo na celi črti – in to ne velja le za prihranek energije, ampak tudi za prihranek pri potrebnem prostoru. Stenska plinska kondenzacijska naprava Condens 7000 W namreč ponuja toploto in toplo vodo v enem. Napravo lahko preprosto namestite na steno, tako da je pod njo prostor še za kakšno drugo napravo. Tako imate dovolj prostora za udobnejše bivanje.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.