O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 5000 WT

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 23 kW
Energijska učinkovitost gretja: 93%

Glavne prednosti

  • Stenska plinska kondenzacijska naprava z vgrajenim bojlerjem tople vode
  • Za montažo na steno potrebuje le malo prostora
  • Visoko kakovostni materiali in konstrukcija zagotavljajo visoko kakovost blagovne znamke Bosch in dolgotrajno delovanje kotla
  • Primeren za namestitev na območjih s trdo vodo.

Nižji stroški za plin

Naprava Condens 5000 WT je opremljena z modularnim gorilnikom. To pomeni, da se brezstopenjsko prilagaja trenutnim potrebam po ogrevanju in porabi tople vode, in sicer na območju od 23 do 100 % največje grelne moči. Tako se zmanjša število zagonov gorilnika ter poraba plina.

Visoko kakovostni materiali in konstrukcija

Kotel Condens 5000 WT je opremljen s toplotnim izmenjevalnikom iz nerjaveče zlitine aluminija in silicija. Se preprosto čisti, zanesljivo izpolnjuje vsa vaša pričakovanja in ima dolgo življenjsko dobo.

Preprost način znižanja stroškov za električno energijo

Visoko učinkovita črpalka deluje enako kot gorilnik: dela samo, če je to res potrebno. Zaradi te lastnosti in zelo nizke porabe energije – le 2 W v stanju pripravljenosti kotla je mogoče prihraniti veliko električne energije in tako zmanjšati stroške za njeno porabo.

Visoko udobje porabe tople vode

Takoj ko boste odprli pipo, bo plinska naprava Condens 5000 WT poskrbela za toplo vodo konstantne temperature in v količini 16,5 litra na minuto. To je res visoko udobje porabe tople vode s tremi zvezdicami. Vgrajen bojler tople vode se segreva posredno. Zato je ta naprava idealna rešitev za območja s trdo vodo.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.