O NAS | KONTAKT | 041 637 727

BOSCH Condens 3000 W

Plinski in oljni kondenzacijski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Energijski razred gretja: A
Nazivna moč gretja: 20 kW
Energijska učinkovitost gretja: 92% do 93% (Odvisno od modela)

Glavne prednosti

  • Prijazen do okolja in visoko zmogljiv zaradi nizkih emisij
  • Preprosto upravljanje s pomočjo ergonomsko oblikovanega zaslona
  • Samodejna prilagoditev moči glede na ogrevalne potrebe
  • Visok normni izkoristek in posledično visoka energetska učinkovitost.

Prilagojen vsakemu tipu stanovanj

Zaradi svojih idealnih mer, 400 x 850 x 370 mm, bo ta sodobna stenska plinska kondenzacijska naprava našla prostor tudi v najmanjšem stanovanju in obenem polepšala prostor. Poleg tega je delovanje naprave Condens 3000 W skoraj neslišno.

Visoka učinkovitost v kombinaciji s solarno napravo

Condens 3000 W zagotavlja vse prednosti sodobne kondenzacijske tehnologije. Visoko udobje ogrevanja, saj ga lahko kadarkoli kombinirate z Boschevim solarnim sistemom.

Popolnoma zaščiten

Lahko se zgodi, da otroci iz radovednosti pritisnejo na enega ali več gumbov. Condens 3000 W je odlično zavarovan za takšne primere. S pritiskom na tipko lahko fiksirate že uporabljene nastavitve. Ne glede na kateri gumb boste pritisnili, vas ne bo presenetila hladna prha. Posebna varnostna komponenta ne dovoljuje nikakršnih sprememb že uporabljenih nastavitev.

Nepovratna dimna loputa

Kondenzacijske naprave Bosch vsebujejo tovarniško vgrajeno dimno loputo in so tako že pripravljene za sanacijo z uporabo predtlačnega sistema oziroma sistema z možnostjo priključitve več naprav na en dimovod.

Idealen za vse zahteve

Condens 3000 W je na voljo kot naprava za ogrevanje (opcija ZSB) in kot kombinirana naprava za ogrevanje in pripravo sanitarne tople vode (opcija ZWB). Sodobna kondenzacijska tehnologija je neprekosljiva zaradi svoje nizke porabe in visokega udobja uporabe energije. Zahvaljujoč nižjim stroškom ogrevanja se lahko kondenzacijski kotli amortizirajo že po nekaj letih.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.